BeyondLife er en virksomhed skabt i 2012. Ideerne og grundlaget er blevet til gennem et samarbejde mellem ægteparret Pia og Mikkel Galschiøt Bentzen.

Det hele begyndte da Pia i 2008 tog afgang fra Designskolen Kolding som Industriel designer. Hun spottede en ny tendens i samfundet indenfor begravelsesritualerne, og kunne se at Kirkeministeriet samtidig var i proces med at vedtage en lov om urnenedsættelse i de danske skove. Hendes afgangsprojekt blev til en urne i transparent PLA, som havde naturen som omdrejningspunkt. Den vandt Tekniks Landsforbunds idepris, og fik meget positiv respons.

I 2011 begyndte udviklingen til det der i dag er BeyondLife. Mikkel og Pia gik sammen i gang med at udvikle ideen om urnen og drømmen om sammen at skabe noget i livet.

“Visionen er at medvirke til at rykke på de tabuer som døden er omgivet af, og gøre det at tale om døden til en smuk og positiv oplevelse. Vi vil gøre afskedsceremonien smuk og værdig, samt give de efterladte en oplevelse af at livsglæden blomstre igen.”

“ Vores drivkraft er, glæden ved at skabe positive og uforglemmelige oplevelser i en ellers trist tid, hvor man har mistet en af sine kære. Og vi ønsker at skabe et positivt og værdigt minde for familien, som kan bestå i generationer.”

HÅNDLAVET
Alle vores urner er samlet i håndet.

<iframe width="565" height="564" src="https://www.youtube.com/embed/9EkGAnC_yRs" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

BE YOU – FILM OM VORES PASSION
Se filmen og hør mere om vores passion for at hjælpe mennesker og passe på vores natur. Microsoft har lavet den smukkeste lille film om Pia og vores urner.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Så er du meget velkommen til at kontakte os