BEYOND

Beyond er en unik danskdesignet urne i certificeret 100 % bionedbrydeligt materiale, og urnens form er inspireret af naturens eget organiske design.

Beyond er mere end en urne.

I det lille blad, som er fastgjort til urnen, ligger frø, som spirer til fine blomster og et træ. Efter urnen er nedsat eller asken strøet over havet, tager du bladet med dig og sår frøene ud, hvorend du ønsker. År efter år, generation for generation, vil I nu kunne følge hvordan de spirer og vokser. Lad livets træ skabe sin egen fortsatte fortælling, som et evigt minde om den I har mistet.

Bæredygtighed

BeyondLife bruger altid certificerede bæredygtige og nedbrydelige materialer til alle urnerne. Selve urnen er lavet af kartoffelstivelse og træfibre, og nedbrydes meget hurtigt i jorden. Vi tager vare på naturen både under produktionen og efter urnen er sat i jorden.

Smukke farver

BeyondLife urnerne fåes i 5 smukke farver, som alle er inspireret af den nordiske naturs egen farvepalet.

Dansk design

Urnen er dansk designet, dansk håndsamlet og europæisk produceret. Det gør at vi hele tiden har et tæt samarbejde med alle som er involveret i produktionen, og kan sikre dig en urne i top kvalitet.

SPECIFIKATIONER

Højde: 28 cm
Diameter: 22 cm
Volume: 5 L

Materiale: Paperfoam

Farver: Turkisblå
             Mosgrøn
             Rosa
             Hvid
             Himmelblå

Kontakt din lokale
forhandler for pris

BEMÆRK


Da denne urne er designet til i løbet af kort tid, at nedbrydes i jorden uden belastning af vores natur, anbefaler vi at du håndterer den med forsigtighed. Denne urne er derfor ikke velegnet til forsendelse i fyldt tilstand. Vi fraskriver os ethvert ansvar for tab og skader, der måtte opstå som følge af forsendelse pr. post eller kurer, hvis dette anvendes trods vores anbefalinger.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Så er du meget velkommen til at kontakte os