HISTORIER

Igennem årene har vi fået mange dejlige historier om hvordan urnen fra BeyondLife har hjulpet familier igennem sorgen.

Kristina / aug 2017

Vi har denne sommer bisat min mor, og har sænket hendes aske i jorden i en af jeres urner. Idéen med at kunne plante et træ for hende varmer rigtig meget, det er en hyggelig måde at se, at der er noget der lever videre.

Jeg har sat de tre frø til at forspire indendøre i vindueskarmen i håb om at alle tre frø vil vokse, da vi gerne ville have et træ ved min far, et ved min bror og et her hos mig.

Rikke / 28. Sep 2017

Jeg har selv været tæt på nogen to gange, hvor vi valgte netop Beyond urne. Det var super fint at den lokale bedemand havde dem, men de er også virkelig fine, og fortæller noget om at bæredygtighed finder vejen til selv bedemænd. Derudover er den rigtig fin i forhold til at sprede aske til vands, som vi prøvede, da urnen til sidst blev sunket, og dermed ikke forurener, men samtidig står man heller ikke med en tom urne (det var bedemanden som gjorde os opmærksom på det dilemma). Og vi kunne så også plante blomster og et træ i haven, og dermed have et minde her, når vi ikke havde et gravsted at gå til.

Der vil løbende komme flere historier til.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Så er du meget velkommen til at kontakte os