luk Ingen felter fundet.

Beyond

Lad LIVETS TRÆ spire og vokse, som et evigt minde om den I har mistet. Beyond er en unik dansk-designet 100% nedbrydelig urne.

 

URNEN FRA BEYONDLIFE

BeyondLife laver mere end en urne.

Så et frø, som bliver til et smukt mindetræ. Lige meget hvor urnen ender har du et træ som minde. Du kan sætte det i en krukke i vindueskammen, på altanen eller plante det ud i haven.

I det  lille blad, som er fastgjort til urnen,  ligger frø, som bliver til fine blomster og et træ. Efter urnen er nedsat og frøene sået ud i jorden, enten på kirkegården, i haven eller i en krukke på altanen, vil man år efter år, generation for generation, kunne følge hvordan de spirer og vokser.

Naturen skaber nu sin egen fortsatte fortælling om den, man har mistet, og mindet lever videre.

Formgivningen af Beyond er inspireret af naturens eget organiske design. Se blot på den japanske lygteblomst, eller frøkapslen fra den smukke valmue. Grundtankerne bag den danskdesignede urne er tilsvarende organiske.  Materialet er 100% bionedbrydelige og letopløselige naturfibre.

 

BÆREDYGTIGHED

BeyondLife bruger altid certificerede bæredygtige og nedbrydelige materialer til alle urnerne. Selve urnen er lavet af kartoffelstivelse og træfibre. Vi tager vare på naturen både under produktionen og efter urnen er sat i jorden.

 

SMUKKE FARVER

BeyondLife urnerne fåes i 5 smukke farver, som alle er inspireret af den nordiske naturs egen farvepalet.

 

DANSK DESIGN
Urnen er dansk design, dansk håndsamlet og europæisk produceret. Det gør at vi hele tiden har et tæt samarbejde med alle som er involveret i produktionen, og kan sikre dig et produkt i top kvalitet.

 

BEMÆRK
Da denne urne er designet til i løbet af kort tid, at nedbrydes i jorden uden belastning af vores natur, anbefaler vi at du håndterer den med forsigtighed. Denne urne er derfor ikke velegnet til forsendelse i fyldt tilstand. Vi fraskriver os ethvert ansvar for tab og skader, der måtte opstå som følge af forsendelse pr. post eller kurer, hvis dette anvendes trods vores anbefalinger.